Over ons

Over Mark en Donna

Wij zijn Mark en Donna. Wij zijn samen het avontuur aangegaan om het Spaanse dorp Polopos op de kaart te zetten! Samen met 4 andere stellen en natuurlijk gesteund door het RTL programma willen wij het dorp en de omgeving laten zien aan de hele wereld!

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om ons appartement te verbouwen en dat is nu helemaal klaar voor de verhuur! Nu hebben wij de tijd om de omgeving te ontdekken. Dit doen we aan de hand van onze grote passie: Sport.

Wij hebben elkaar ontmoet op de hockey club in Amsterdam. Donna heeft net een rechten studie afgerond en Mark werkte bij een online marketing bureau. Toen de oproep voorbij kwam voor het televisie programma het Spaanse dorp hoefden we niet lang na te denken. We zijn er direct voor gegaan. Voor ons een erg grote uitdaging, maar vooral een hele grote kans om heel erg veel te leren en een super gaaf avontuur te beleven. We genieten op dit moment dan ook vol op. We willen zo veel mogelijk van de omgeving ontdekken en dit vol trots aan onze gasten laten zien!

Je kunt ons verder volgen op: Instagram, Facebook en Youtube! 2x per week komt er een nieuwe vlog online!