Over ons

Wij zijn Mark en Donna. Wij zijn samen het avontuur aangegaan om het Spaanse dorp Polopos op de kaart te zetten! Samen met 4 andere stellen en natuurlijk gesteund door het RTL programma willen wij het dorp en de omgeving laten zien aan de hele wereld.

We hebben een half jaar lang heel hard gewerkt om een oude dierenstal om te toveren tot een appartement. Het appartement heeft de authentieke details behouden, maar is van alle gemakken voorzien. 

Wil jij ook bij ons komen slapen? Bekijk dan hier onze beschikbaarheid.

Wij hebben elkaar ontmoet op de hockey club in Amsterdam. Donna heeft net een rechten studie afgerond en Mark werkte bij een online marketing bureau. Toen de oproep voorbij kwam voor het televisie programma het Spaanse dorp hoefden we niet lang na te denken. We zijn er direct voor gegaan. Voor ons een erg grote uitdaging, maar vooral een hele grote kans om heel erg veel te leren en een super gaaf avontuur te beleven. We genieten op dit moment dan ook vol op. We willen zo veel mogelijk van de omgeving ontdekken en dit vol trots aan onze gasten laten zien!

Je kunt ons verder volgen op: InstagramFacebook en Youtube

Heb je een vraag of heb je interesse in het appartement? Stuur ons dan een berichtje! 

Reacties gesloten.