Prijzen en faciliteiten

Prijzen en faciliteiten Stay inn shape Polopos

Het appartement van Stay inn shape kan worden ingericht voor 2,4 of 6 personen. Bekijk hier de prijzen per nacht, de faciliteiten en natuurlijk het sportprogramma!

Annuleringsvoorwaarden: Annuleren is kostenloos tot één maand voor aankomstdatum. Tot twee weken voor aankomst brengen wij 20% van het totaalbedrag in rekening. Bij een annulering binnen twee weken voor de aankomstdatum brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening.

2 Personen: 80 euro per nacht 

Wanneer het appartement is ingericht voor 2 personen heb je de beschikking tot een grote zithoek, een keuken, badkamer en eetkamer.

4 Personen: 140 euro per nacht 

Het appartement voor 4 personen is zo ingericht dat je de beschikking hebt over een zithoek, daarnaast uiteraard ook de keuken, badkamer en eetkamer.

6 personen: 180 euro per nacht 

Voor 6 personen is er geen zithoek beschikbaar, wel blijft het een ruim appartement en is de eettafel eenvoudig te verlengen waardoor je hier met zijn 6e ruim kan zitten, daarnaast ook hier de badkamer, eetkamer en keuken.

Faciliteiten:

  • Koelkast + vriezer
  • Combi magnetron
  • Gasfornuis
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Dakterras
  • Mountainbikes

Sporten in de omgeving van Polopos

Polopos is een ideale uitvalsbasis voor een sportieve vakantie. Sport is de grote passie van Stay inn shape en een van de redenen waarom wij elke dag genieten in Polopos.

Wij hebben om deze reden alle elementen in huis die nodig zijn voor een sportieve vakantie. Bij een verblijf informeren wij je graag over de sportmogelijkheden en het gebruik van onze faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van onze mountainbikes, wandelroutes en.of fietsroutes. Ook adviseren we je graag over activiteiten in de buurt zoals padel of kanoën.

Wij informeren je graag! Heb  je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op.